dissabte, 23 de febrer del 2008

Arianing's snow weekend









Ahir va fer una setmana que Ariana ens va visitar. No vam poder fer cap excursioneta de les que teníem pensades ja que va ser un cap de setmana un tant peculiar. Fred i neu, que mes podíem demanar?








El divendres 16 vaig anar a l'aeroport a rebre-la i entre l'arribada a casa, les compres i la sessió de massatges que ens vam pegar ja no vam tindre més temps que per a posar-mos al dia. Quant de temps sense pegar les xerrades que solíem!!
L'endemà varem aprofitar per fer ruta: Acròpolis, Monastiraki, Plaka, estadi olímpic... i finalment el canvi de guàrdia, feie tant de fred que no varem poder anar a cap lloc més, inclús el canvi de guàrdia es va quedar a mitges perquè ja començàvem a perdre la sensibilitat de les mans...

A la nit reunió a casa per a més tard anar a fer una volta per Exarhia. Fran, tenia també visita i ens varem ajuntar uns quants. Xerrant xerrant quina va ser la sorpresa que en menys de mitja hora la nostra terraça estava coberta de neu. Què felicitat!!








El meu company de pis fent de les seues lo bacó!

A voltar i a fer el brut per Atenes!!! Guerra de boles, tothom pel carrer assaltant els cotxes que venien carregats de mig pam de neu al sostre. Se'ns va fer de dia pel mon nevat!



L'endemà no podíem fer cap tipus d'excursió fora de la ciutat així que vam acabar fent la volta per veure els racons nevats i fent fotos. Vam acabar sopant en un restaurant de Monastiraki molt guapet.


I finalment, el dilluns Arianing va marxar, amb dues hores de retard i en ganes de quedar-se uns dies més per aqui. Una visita molt curta maria bruta! A verem si la teva jefa et deixa i tornes més avant!

Muuuuaks!!!